ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μικροδερματοαπόξεση

Το ecopeel είναι μια πρωτοποριακή, φυσική θεραπεία που αναπλάθει τις εσωτερικές φυσιολογικές δομές και λειτουργίες του δέρματος σε βάθος. Η εφαρμογή πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής, η οποία διαθέτει 2 handpieces.

Στο diamond hanpiece τοποθετείται στην άκρη του ένας κύλινδρος από ανοξείδωτο ατσάλι, στον οποίο έχουν συγκολληθεί βιομηχανοποιημένα διαμάντια, ώστε να δημιουργείται επιφάνεια απόξεσης. Διατίθεται μια σειρά διαμαντένιων κεφαλών κοπής laser ανάλογα με την επιθετικότητα και την περιοχή της εφαρμογής.

Από την κεφαλή του δεύτερου handpiece εκτοξεύονται στο δέρμα μικροκρύσταλλοι με ένα συνδυασμό πιέσεως και υποπιέσεως.

Είναι μια ανώδυνη μέθοδος χωρίς ερεθισμούς και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, ντεκολτέ και πλάτη. Παρουσιάζει στα σημεία εφαρμογής τέσσερις δράσεις δηλ. θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών, ισχυρό μηχανικό ερεθισμό, υπεραιμία και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Το ecopeel συνιστάται για:

* Αναζωογόνηση θαμπού, ξηρού δέρματος

* Βαθύ καθαρισμό

* Άμεσο ήπιο peeling

* Βελτίωση των ουλών ακμής

* Αποχρωματισμό των κηλίδων

* Μείωση της λιπαρότητας του δέρματος

* Βελτίωση των λεπτών ρυτίδων

Αντενδείξεις:

* Παθήσεις της επιδερμίδας όπως έρπης, έκζεμα, δερματικές λοιμώξεις.

* Χρήση ισοτρετινοϊνης τους τελευταίους 6 μήνες.

* Χρήση φαινόλης και άλλων δυνατών απολεπιστικών.

Μετά την εφαρμογή συνιστάται να μην εφαρμόζονται κρέμες νυκτός με ρετινόλη, παρά μόνο ενυδατικές και είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακής κρέμας. Ο αριθμός των συνεδριών εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, ενώ το διάστημα μεταξύ των συνεδριών είναι 10-15 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία, αλλά το μακροχρόνιο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση της θεραπείας.